За нас

Публиката е единствената среда, в която изкуството може да диша. BG Crafts Gallery е въздухът за модерните български артисти.

"

BG Crafts Gallery

прозорец към необятния свят на българското творчество

В древна, но богата в културно отношение страна като България изкуството винаги е било стожер на местните традиции и ценности. През годините неговите обичаи и стилове са предавани от поколение на поколение, за да родят и възпитат съвременната българска арт общност. Днес, тя има нужда да бъде чута, видяна и разбрана. 

BG Crafts Gallery е нашият опит да съберем една малка, но значима частица от родното модерно творчество. Тази платформа е нашият дан към българското творчество. С нея се стремим да покажем на целия свят безграничния талант на нашите артисти. Защото те го заслужават. Заслужават го и хората, които могат да оценят таланта и неповторимия им творчески размах

3

Защо да ни се довeрите, ако сте артисти?

Ние, хората, които стоим зад проекта BG Crafts Gallery, сме ентусиасти в сферата на изкуството и истински ценители на красотата, творческото начало, креативната дейност. Вярваме изключително силно в потенциала на съвременните български таланти. Приемаме за наша мисия да ги подкрепим в тяхната всеотдайна работа. Ако сте артист и търсите своето виртуално кътче за изява, станете част от нашата арт общност. Светът има нужда да види вашите шедьоври!

Нека се запознаем

Лъчезара Делчева

Определя се като страстен естет и почитател на творческата дейност, която предизвиква емоция и оставя следа в съзнанието. Прекланя се пред отдадеността на артиста. Вярва, че изкуството е единственият сигурен път към сложната човешка душа.

Кремена Миленкова

Белязана за цял живот от музикалното изкуство след дългогодишна работа като цигулар в най-големите български оркестри, тя винаги е имала специално отношение към артиста. Вярва, че всеки талант може да развие потенциала си, стига да получи нужната подкрепа.